28 September 2009Det är så läskigt många som läser det här bloggen jämfört med hur många jag vet läser den här bloggen. Tycker det är lite läskigt. Jag sitter med andra ord hemma och är livrädd för internet. Hjälp. Jag heter Klara och är arton år gammal. Jag är rädd för kärlek, sjukhus, blod och numera även internet. Jag kan inte hantera telefoner men är väldigt bra på att dansa tills stängningsdags. Jag tycker inte att livet suger. Jag är ganska rolig egentligen. Idag gick jag runt med en hammare och härjade samt klottrade på ett elskåp, imorgon ska jag köra bil för första gången i mitt liv. Vad jag försöker säga är att jag gör vad jag känner för.
Puss, fan vad kontigt det här känns men jag undrar verkligen vilka ni är. Hehe, en gång till: JAG ÄR LIVRÄDD FÖR INTERNET

28 September 2009

den här stan gör mig så lycklig men den här skivan gör mig så svag för den dammar inte i hörn såsom alla andra minnen gör utan den spelas på repeat
TTA fanns innan du fanns så egentligen borde det inte vara så jävla farligt
Jag behöver inte ringa
Men
Vi pratar om vädret när det finns så mycket och säga, är det inte kul?
Jag ville inte förlora dig jag var så rädd jag tänkte på det nästan hela tiden jag trodde att jag inte skulle kunna andas utan dig
Jag klarar mig så jävla bra utan dig. Faktiskt.
Men jag undrar en sak. Borstar du tänderna extra hårt i ren protest bara för att jag inte står bredvid och säger att det sliter på emaljen? Läser du fortfarande fåniga nyheter högt även fast ingen lyssnar? Känner du dig fri av blotta tanken att ingen står i dörren och väntar på dig när du ska gå? Har du hela täcket för dig själv nu? Saknar du att borsta tänderna med någon? Saknar du att ha någon att högläsa namn och nytt för? Saknar du att någon väntar på dig? Har du hela täcket för dig själv nu?
Du behöver inte komma tillbaka om du inte vill
Jag klarar mig utan dig
Men jag vill inte jag vill verkligen inte

27 september


Just nu:
Ett sparkonto där pengarna allt annat än sparas
Dansgolvsmusik utan dansgolv
Svarttaxi i en blå taxibil

27 september

1. 

2. 
3. 
4. 

23 September

Idag är jag sådär ruskigt förälskad i mig själv och att jag tar mig själv på stort allvar (skolkar)
Tänker på de tysta promenaderna bland de gigantiska villorna jag tänker på köpenhamn på min mamma på afrika(faktiskt!!!) på skolbänkar på persienner och på färgen mintgrön och jag blundar lite och har nästan glömt hur du ser ut
sommaren blir höst
men inte nu
det läcker någonting från min hjärna
en slags längtan och någon slags motivation som läcker ur mig och långsamt
regnar
det i din del av stan?

22 September 2009

a) Du är på ilcafé för du vet att jag älskar det
b) Du är framför mig i kassakön på ICA och vi köper båda abugine och tomatkross och sen föreslår du att vi likagärna kan äta pastasås
tillsammans
c) Du sitter i mitt kök när jag kommer hem ifrån träningen för du ville verkligen (ha din sportbag, brukar låta så va)
d)
- Hej, allt bra
- Jo, rätt mycket nu, själv?
- Jo det är bra, slutade elva idag
- Skönt
- Jo det är skönt att sluta tidigt ibland. Fast ibland är det jobbigt när saker tar slut
Och så kysser alltid varandra i slutet precis som vilken jävla saga som helst med lyckligt slut.

21 September

Bild: Flickr

20 September 2009


Förlåt för att jag fyllebloggar om kärlek när allt jag vill säga är att ni är ett paket av livs levande plåster som liksom bara injucerar dextrosol och kärlek i mitt hjärta. Ni gör mig så otroligt jävla lycklig. Puss och tack
(Isabelles bilder)

20 September 2009

Jag borde verkligen inte blogga när jag är full.
Men

Stockholm central, spottkoppen, kvart över elva den 22:a Maj. Det är inte längre morgon. Folk har inte längre brottom, de ska bara iväg, de har resesällskap, telefonsamtal eller portföljer. Du ger mig en snabb kyss . Antingen tittar du rakt ut i luften eller så tittar du på den stora tidtabellen som förklarar hur många minuter det är kvar innan det är dags att lämna staden. Du ser mig i alla fall inte i ögonen.  Vi går ut och sätter oss på fönsterkanten utanför KAHLS . Luften är syrerik idag. Jag tittar på regndropparna, hur de studsar i pölarna. Plopp, plopp, plopp. Jag vill fnissa åt regndropparna och kyssa dig med istället tittar jag på alla människor som ska någonstans. Jag håller dig i handen men på något sätt känner jag den inte. Det pulserar inget blod ut i dina vener. Du tittar fortfarande rakt ut i luften. Sedan säger du:

-          Vårat förhållande fungerar inte längre.

Så här i efterhand undrar jag om någon av de som passerade berättade för någon annan att ”Jag såg en tjej som grät på centralen. Hennes pojkvän tröstade henne. Varför ska folk stå och gråta mitt på centralen, asså herregud jag blir så trött ibland va, kan inte folk sköta sina relationer någon annan stans?”

Första juni. Alla är fortfarande på väg någon stans.  Regeringen har testat krigsalarmet. Stockholm sitter och väntar på krig. Någon ligger på sin älskades bröst och hör hjärtat slå. Som om denne personen var tvungen att samla på sig hjärtslag innan kriget. Varje kyss är den sista kyssen, varje dans den sista dansen.

Förfest till kriget, Knast, Upplandsgatan 7 en tisdag för mycket i juni, d.v.s. ännu en kväll som kunde ha slutat i TV- soffan men inte gjorde det. Det skulle kunna ha varit fint väder. Det är inte fint väder men det är i alla fall den 2 juni. Kvällsljuset ligger över Stockholm och klockan är bara tio så jag kan se varenda ögonfrans, misslyckad sminkning, svettfläck, tår och rynka. Jag beställer två Heineken men får två Carlsberg. Jag förvånas inte. Allt är annorlunda nu förtiden. Det är krig imorgon. Bartendern kan inte tänka. Alla dansar sin sista dans, säger det där de aldrig vågat, samlar på sin mage med fyllekäk och dricker upp det sista ur mjölkpaketet.

Natten är en förfest för kriget.

 

 

Kriget har inte börjat. Mitt liv är en förfest till kriget. Mitt liv är en natt.  Jag är inte död ännu. Hjärtat slår ju fortfarande. Eller hur?


18 september 2009

Scen nummer ett som spelas upp i mitt huvud. Jag ligger på hans säng och beskådar dammet på fönstrerna. Av oförklarliga anledningar tänker jag på ett luktsuddgummi jag fick av min syster i 8-årspresent och att jag sa att ingenting luktade så gott som det. Av förklarliga anledningar har jag ändrat mig.
- Är vi tillsammans nu?
- Ja. Ja det är klart att vi är.
Scen nummer två som spelas upp i mitt huvud. Jag sitter på sängkanten. Jag minns inte om fönstrerna var dammiga eller hur det luktade eller hur det kändes. Av förklarliga anledningar har jag har målat upp en bild i mitt huvud hur det såg ut i rummet just då men det hela är bara illusioner för att försöka förträneka att allt är en nattsvart mardröm. Fast nu ändrar jag mig.
- Gör du slut?
- Ja.
Scen nummer tre som spelas upp i mitt huvud. Jag är överallt. Du ändrar dig. Tredje gången gilt.

16


Kl. 22.22

16 September 2009

Jag har lärt mig
Att hålla huvudet kallt
Att använd mössa
Att när du hör den här tonen då är det dags att vända blad
Jag väntar på en ny sida och jag använder en mössa som är gjord av is för jag försöker att leva som jag lär jag
gråter inte
jag är överallt, hela tiden, på varenda
lektion, vernissage, spelning, föreläsning, färdmedel, köksstol, säng, bibliotek, simhall, stad, land, kyldisk, fik, gata, förort, landsort, klubb, affär, provrum
Jag vill lära mig
Att hålla hjärtat varmt
Att använda högklackat
Att tonen kommer efter texten det är bara att vänta

15 September 2009

- Har du tänkt på en sak, när vi kysser varandra hejdå, eller du vet när vi kysser lite snabbt sådär, så är alltid din underläpp mellan mina läppar och liksom min överläpp mellan dina läppar?

14 September 2009

Jag stannar flera gången på vägen bara för att pussa honom. För hundrade gången tänker jag att vi måste nog vara det finaste som finns på hela jorden. Tio minuter senare. Vi sitter på buss två och bråkar helt öppet, struntar i alla blickar från bekanta och att det vi bråkar om egentligen är en fånig bagatell. När vi kommer hem sätter jag mig vid köksbordet och läser tidningen. Han går in i badrummet och rakar sig. Inte hastigt, utan noggrant. Jag ser det inte, men jag känner honom, jag vet att han gör det noggrant, på samma sätt som jag läser tidningen noggrant när jag är sur för att samla mig. Sedan tar jag min mobil, sätter mig i soffan och smsar lite, spelar votrex på hans iPod.

 

 

Tio sekunder senare. Jag pussar på honom och andas in doften av raklödder, smeker handen mot den lena kinden och kysser honom. Han spelar några låtar på sin iPod för mig. Jag lyssnar egentligen inte, det enda jag bryr mig om är att han är bredvid mig och att han har något han vill visa för mig, något han vill dela med sig av. Han är mest upptagen av sin iPod och tillslut säger jag det rakt ut. ”Hallå jag vill ha lite uppmärksamhet.” Vi kysser varandra, han sätter på en fin låt, kommer inte ihåg vilken men fin är den. Vi kramas, han håller om mig, och jag viskar att jag inte vill tjafsa. Vi sitter så ett tag. Han säger ingenting. Sedan ger jag honom min iPod och ber honom sätta på något som jag vill lyssna på. . Han kollar igenom hela iPoden, på musik han vet att jag tycker om, sen sätter han på Simon And Garfunkel. Jag lägger mig ner i soffan. Det känns tomt, så som det alltid gör när han inte ligger bredvid.


13 September 2009

För det första
Det är så konsigt
Jag tror fortfarande att vi kommer springa på varandra på en spelning nånstans
Jag tror fortfarande att jag en vacker dag kommer vakna av att du kysser mig bakom örat och säger
vad fin du är
Jag lever i en verklighetsflykt
För min definition av verkligheten är att ha dig bredvid mig
och allt blir så konstigt när det inte är dig
jag håller i handen påväg hem
det känns så
konstigt
att låta någon annan kyssa mig
att vakna bredvid någon annan
att låta någon annan somna till mina andetag
i en annan säng
med andra lakan som luktar konstigt och en hud som inte känns som din
För det andra
Det känns så fel
Mamma har lärt mig
Att man ska lita på sin magkänsla
Att man ska använda kondom
Att man ska plugga först och supa sen
Att jing och jang hör ihop
Och att det aldrig blir som man tänkt sig
För det tredje
Jag tänker mig fortfarande dig bredvid mig

13 September 2009

Jag vet inte vad jag får allt ifrån.

9 September

Jag minns inte vad jag gjorde igår. Jag har så svårt att se folk jag inte känner i ögonen.


7 September 2009

Summering av  Jag har dansat till MGMT, i regnet, i Stockholm, på festival, jag har kommit in på Kungsholmens gymnasium och jag har träffat en skåning med lockigt hår.

7 September 2009

Det är så jävla många i den här stan som röker sina sista cigaretter och inte har tid att skaffa ett nytt abonemang.

7 September 2009

Jag har träffat en annan nu han behandlar mig väl jag går och nynnar hela tiden.

5 september 2009

Man kan köpa vatten för 27 kronor och man kan köpa öl för 29 kronor. Hur underbar är inte den tanken? Nu ska jag ta en webcambild på mig och min spargris sen ska jag sova.

4 september 2009

Spy Bar, en torsdagsnatt i September. Jag har inte spenderat ett enda öre men är kalasfull ändå. Det regnar. Du är två meter ifrån mig. Jag är inte kär i dig. Jag klarar bara inte av att se dig dansa. Jag klarar bara inte av att se ut somom jag har så jävla roligt jag. klarar. inte av
att skaka min otränade rumpa till Britney Spears dåliga kommersiella jävla beat jag klarar inte av att se dig dansa jag får massa sjuka bilder i mitt huvud av din hand i min nacke min hand på din ryggrad mitt hjärta i takt med ditt jag klarar inte
av
va
va?
3 minuter senare sitter jag på gröna linjen hem till min varma säng jag gråter inte, jag däckar inte, jag tänker inte ens på dig. Jag klarar mig jävligt bra utan dig, men jag klarar inte av dig.


2 September 2009

Mobilen vibrerar, "Jag bor så bra med dig."
Jag vill inte rädda orangutanger jag vill inte bli något jag vill bara bo. Jag vill gå upp och
bo

1 September 2009

mitt liv är en biografi i realtid och ditt liv är en realtid i en biografi jag blir alltid så förälskad i september?

 


RSS 2.0