15 November 2009 *RUBriker är för töNtar*

Jag tror vi alla befinner oss i garderoben mer eller mindre. Och vi är där för att puritanska traditioner knuffat in oss och låtit oss växa upp där inne. Kanske har det blivit bättre sen IKEA låter oss egenhändigt montera själva, men fortfarande är det samma hårda plywoodväggar runtomkring oss.

HBTQ-rörelsen är alltid i framkant för de tvingas rannsaka, hur de rymmer ur normen, hitta sig själva utanför garderoben. Heterosexuella tvingas aldrig tänka sig ur garderoben, ta steget ut, för det är norm att stanna där inne. Bakom stängda dörrar onanerar man i mörkret.

Jag vill glänta på dörren, låta frihetens ljus smita in i det förtryckta mörkret. Därinne gråter våldtäcksmonster och oupptäckta könsorgan. Ge dem lite ljus, så de slipper skämmas. Det finns inga gränser, man är bara som man är, det viktiga är ju att inte klanka ner på sig själv. De som vill forma oss i sitt kapitalistiska syfte borde få Carl Serungs bajs i munnen.

Kan vi bara ge fan i garderoben, släng kläderna på golvet istället, nakna är vi alla lika vackra om vi bara ser oss så. Julias nakna vackra utopi.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hösten: ÅÅÅÅÅÅÅH MYSA MED TÄNDA LJUS OCH BULLAR. JAG. VILL. INTE. Vill ju vara naken men det är så kallt.

2009-11-16 @ 12:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0