▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a▲a

jag saknar något jag aldrig haft
jag äger något jag aldrig önskat

mardybum

Hon talar ut i tomma intet trotts att vi sitter vid samma köksbord. En kaffekokare kokar kaffe utan koffein. Allt är tyst. Klockan har stannat. Kaffet är klart men ingen av oss häller upp det i mysiga koppar. Ingen frågar: "Mjölk va?" Ingen svarar: "Två droppar". Det är natt i staden. Vi sover inte men andas likt sovande barn.

Jag är ingenstans och jag letar efter allt

Jag borde börja ta in verkligheten men jag gömmer mig bakom tidningar vilka är så stora att jag börjar tänka på miljöutrymme. Jag läser bara notiser. Resten lämnar jag åt fantasin.
Min plånbok har blivit sluten men det gör ingenting för det finns ingenting jag tycker är värt att betala. Jag står i ett badrum i stadens finaste stadsdel. En vattenkran droppar men allt mitt öra kan fokusera på är ljudet av hans snarkningar. Jag skruvar upp tandkrämstuben och på ett vattenfast papper skriver jag mitt telefonnummer som jag sedan pillar in för att se om han är en sådan person som gör sönder tandkrämstuben för att göra slut på all tandkräm för att han alltid glömmer att handla det han behöver. Och för att kunna fnissa nästa gång min tunga vidrör hans tänder. Sedan öppnar jag försiktigt dörren och går långsamt ner för trapperna för att se om han följer efter.

Det finns så många som glömmer bort att leka, kom ihåg det, säger jag till barnen i lekparken och tänder min första cigarett på tre månader.

21 Februari det vore ju töntigt att kalla det ödet men jag kan inte låta bli.

I en lägenhet i stadens finaste stadsdel ligger en flicka och ler. En glödlampa vinglar i taket. Den är släckt. Hon har andetag i nacken och hjärtklappningar i ryggen. Det är den 21 februari men hon har ingen aning om det. Hon räknar inte längre tid. Allt hon räknar är människorna i rummet. Ett två. Klockan är sex men hon har ingen aning. Hon har slängt sin klocka. Han kysser henne på handleden, precis på stället där klockan brukade sitta. Hon kan ingenting se för hennes ögon är täckta av tunga ögonlock, men ändå vet hon att han ler.


jag grät inte den sjuttonde

Jag vet inte om det var för att jag alltid haft en försmak för rutiner men jag började gå till det här caféet varje dag. Det skulle vara enkelt att säga att där finns stans godaste kaffe men det här handlar om det faktum att dina hjärtklappningar inte finns i ljudet av skummad mjölk, din doft har inte satt sig i väggarna och hur mycket man än kollar runtomkring sig ser man dig aldrig.

15 februari

Ungefär vid den här tiden varje år får jag för mig att jag ska klippa lugg.

sex säljer

Hans andetag i min nacke
räknat i antal
(tvåtusen)
en sista kyss vid mariatorgets tunnelbana
Linje 19 mot kraven avgår om
två
minuter
-Vi ses väl nån dag.
Vem fan är ödet och varför i helvete ska hen få bestämma tänker jag, ler, vänder mig om och säger
- Mmm. Det gör vi väl.

14 februari 2010

alla hjärtans dag och jag är inte heartbroken inte rädd inte ensam inte kär utan bara så jävla perfekt
bakis

7 februari Deth är livet för kort för

Hej
några bra råd om man ska gå ut och känner att man skulle sminka sig lite, även om det är fett jobbigt och tar tid och går emot såna där principer man egentligen skulle vilja hålla men verkligen inte har tid för att tänka igenom den diskussionen och sitta i evighet och reflektera och har ju bestämt att man ska vara vid tunnelbanan om 20 min och ba; okejrå måste sminka mig lite

1. smörj in dig med hudkräm! detta är den roligaste delen, och skön, och bra nu när det är så kallt! ägna detta ca 3 min.

2. pudra lite. det är också kul. och tar inte så lång tid. använd inte något skit som täpper till porerna bara. ett dyrare som också skyddar är bättre i längden.

3. måla lite mascara om du nu vill det.

4. Klar! ut och älska! och tänk framförallt inte mer på din jäffvla sminkning. tänk på roliga skämt istället.


Ville bara va lite ytlig sådär. Det kan ibland ha en positiv effekt, man håller sig liksom flytande, sjunker inte till botten, på ytan. Ibland behövs det. Men kom ihåg; there is no time to pretend

Dagens skörd:
http://www.candidaroyalle.com/ heha
http://bitchmagazine.org/post/moving-beyond-the-money-shot-feminist-porn-awards måste kolla in magasinet mer
http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=2347 Perfekt en söndagmorgon
http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=3739 Ladda ner i beredskap för måndagsmorgonen
http://linakanritafint.blogspot.com/ Skrolla ner (sa jag precis "skrolla ner"?!) och läs om Kissiebrösten. Rätt

Puss och Kram julia


5 februari 2010

Slutet har alltid varit som snö för mig. Vitt vackert tyst men förbannat kallt. Hennes liv tog slut igår, iklädd                  vit         bröllopsklänning gav hon sin kropp till en man

Med svart studentklänning ska jag ge mig själv till marknadsekonomin om en termin jag är                       rädd

 

För trots att jag inte sett dig på länge          flyr jag

trots att du inte finns kvar i mitt liv         letar jag
Ditt telefonnummer är raderat. Jag slår det i sömnen.


konstaterade just att alla är dumma i huvet det är väl lika bra att sätta eld på allt ihop man kan inte bygga måln men man kan leva på dom jag fattar fan inte hur


2 februari

Trots att jag inte sett dig på länge flyr jag.
Trots att du inte finns kvar i mitt liv letar jag.
Ditt telefonnummer är raderat. Jag slår det i sömnen.


1 februari

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan faaaaan fan fan faan fan faan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan (nej jag copy pastade inte)

RSS 2.0