Jag är ingenstans och jag letar efter allt

Jag borde börja ta in verkligheten men jag gömmer mig bakom tidningar vilka är så stora att jag börjar tänka på miljöutrymme. Jag läser bara notiser. Resten lämnar jag åt fantasin.
Min plånbok har blivit sluten men det gör ingenting för det finns ingenting jag tycker är värt att betala. Jag står i ett badrum i stadens finaste stadsdel. En vattenkran droppar men allt mitt öra kan fokusera på är ljudet av hans snarkningar. Jag skruvar upp tandkrämstuben och på ett vattenfast papper skriver jag mitt telefonnummer som jag sedan pillar in för att se om han är en sådan person som gör sönder tandkrämstuben för att göra slut på all tandkräm för att han alltid glömmer att handla det han behöver. Och för att kunna fnissa nästa gång min tunga vidrör hans tänder. Sedan öppnar jag försiktigt dörren och går långsamt ner för trapperna för att se om han följer efter.

Det finns så många som glömmer bort att leka, kom ihåg det, säger jag till barnen i lekparken och tänder min första cigarett på tre månader.

Kommentarer
Postat av: onelia

åh klara du är underbar! så känner jag när jag läser :)

2010-02-25 @ 09:37:51
Postat av: Anonym

hur går det med boken förresten?

2010-02-25 @ 09:38:20
Postat av: virag

gillar diamanter. jättemycket. fett fab och fett hc (världens starkaste material typ). (men jag gillar trianglar mer)

pusspusspusssssssipussiPUSSY

2010-02-26 @ 14:48:15
Postat av: virag

hehe, jag gör projektarbete och har blodsockerfall

lovley

2010-02-26 @ 14:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0